Υπευθυνότητα και αγάπη

Το 1995 που λειτούργησε για πρώτη φορά ο Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο "ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", όραμά μας ήταν να δημιουργήσουμε μια στέρεα "γέφυρα". Μία γέφυρα που θα οδηγούσε το παιδί από τη μικρή κοινωνία της οικογένειάς του "στον κόσμο των μεγάλων", μέσω του οργανωμένου - γεμάτο ερεθίσματα και ευκαιρίες για μάθηση - σχολικού περιβάλλοντος.
Σήμερα, με οδηγό την πολυετή πείρα μας, με εργαλείο τον ενθουσιασμό του άρτια καταρτισμένου προσωπικού μας κι έχοντας δημιουργήσει τις κατάλληλες κτιριακές υποδομές συνεχίζουμε να υποδεχόμαστε τους πολυτιμότερους ανθρώπους σας, με την ίδια συγκίνηση, αγάπη και ενθουσιασμό όπως εκείνη την πρώτη μέρα…
Τι παρέχουμε:
  • Φιλοξενούμε παιδιά από 18 μηνών έως 6 ετών στον Παιδικό Σταθμό και στο Συστεγαζόμενο Νηπιαγωγείο μας, με άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας
  • Σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχους που αναδεικνύονται μέσα από ποικίλες δραστηριότητες Αλληλεπίδρασης με το Περιβάλλον, Εικαστικών, Πλαστικής, Κουκλοθεάτρου, Φυσικής Αγωγής, Θεατρικού Παιχνιδιού
  • Μαθήματα Αγγλικών και Πληροφορικής για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου
  • Ιατρική παρακολούθηση από Παιδίατρο και συνεργασία με παιδοψυχολόγο σε μόνιμη βάση
  • Ασφαλή μεταφορά με ιδιόκτητο σχολικό και συνοδό παιδαγωγό
  • Σπιτικά μαγειρεμένο φαγητό σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής διατροφής υπό την καθοδήγηση του Παιδιάτρου μας
  • Αυλή 150 τ.μ. με ειδικό δάπεδο για ασφαλές παιχνίδι
  • Καθημερινή γραπτή ενημέρωση και τακτικές συγκεντρώσεις γονέων
  • Ασφαλιστική Κάλυψη με ομαδικό ασφαλιστικό πρόγραμμα
  • Συνεργασία με το Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ: "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής"

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα τελευταία 25 χρόνια και συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και αγάπη τη διαπαιδαγώγηση και τη φροντίδα των παιδιών που είχαμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του σχολείου μας.

Ο Μαγικός Κόσμος των Παιδιών

Δραστηριότητες

Εκτός από τις δραστηριότητες που γίνονται στο χώρο του σχολείου, στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς γίνονται επισκέψεις σε μουσεία, σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις και πολλά άλλα.
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα

Έμπειρες και εξειδικευμένες Δασκάλες

Οι Δασκάλες μας επιλέγονται με βάση, όχι μόνο τις γνώσεις και την προϋπηρεσία του, αλλά και την αγάπη προς τα παιδιά και τη δουλειά τους.

Παιδίατρος και Παιδοψυχολόγος

Επειδή η σωματική και ψυχολογική υγεία των παιδιών είναι το σημαντικότερο όλων, το σχολείο μας συνεργάζεται σε μόνιμη βάση με παιδίατρο και παιδοψυχολόγο, οι οποίοι μας επισκέπτονται σε τακτική βάση.

Η Αυλή του Μαγικού Κόσμου

Ο χώρος δημιουργήθηκε έτσι ώστε να είναι λειτουργικός, ασφαλής, με μεγάλους χώρους στα τμήματα και μια αυλή 150 τετραγωνικών μέτρων περίπου για το παιχνίδι των παιδιών.