Η ιστορία του Μαγικού Κόσμου

Το 1995 δημιουργήσαμε έναν Παιδικό Σταθμό, ο οποίος συνεχίζει ως σήμερα να είναι οικονομικά προσιτός και ταυτόχρονα να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Το προσωπικό επιλέγεται με βάση, όχι μόνο τις γνώσεις και την προϋπηρεσία του, αλλά και την αγάπη προς τα παιδιά και τη δουλειά του.

Ο χώρος δημιουργήθηκε έτσι ώστε να είναι λειτουργικός, ασφαλής, με μεγάλους χώρους στα τμήματα και μια αυλή 150 τετραγωνικών μέτρων περίπου για το παιχνίδι των παιδιών.

Εκτός από τις δραστηριότητες που γίνονται στο χώρο του σχολείου, στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς γίνονται επισκέψεις σε μουσεία, σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις και πολλά άλλα.

Επειδή η σωματική και ψυχολογική υγεία των παιδιών είναι το σημαντικότερο όλων, το σχολείο μας συνεργάζεται σε μόνιμη βάση με παιδίατρο και παιδοψυχολόγο, οι οποίοι μας επισκέπτονται σε τακτική βάση.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα τελευταία 25 χρόνια και συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και αγάπη τη διαπαιδαγώγηση και τη φροντίδα των παιδιών που είχαμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του σχολείου μας..