Αγαπητοί μας γονείς,

εγκαινιάζουμε ένα νέο χώρο στον ιστότοπό μας, αποκλειστικά για εσάς, τους γονείς των παιδιών μας!

Εκμεταλλευόμενοι την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση της πανδημίας και την κοινωνική μας υποχρέωση για παραμονή στο σπίτι, δημιουργήσαμε ένα “χώρο μελών” στον οποίο μπορείτε να εγγραφείτε με πολύ απλά βήματα και να έχετε απολύτως ασφαλή και αποκλειστική πρόσβαση.

Εκεί, αρχικά μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας όλες τις εργασίες/δραστηριότητες που ετοιμάζουν οι νηπιαγωγοί μας για τα παιδιά μας όπως και όλη την απαραίτητη μεταξύ μας επικοινωνία.

Ο χώρος αυτός εμπλουτίζεται συνεχώς με πολύτιμο υλικό από τις δραστηριότητες των παιδιών μας και του σχολείου μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να εγγραφείτε, πατώντας εδώ.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε δυσκολίες ή κάποιο πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.


Οδηγίες εγγραφής

1ο βήμα

2ο βήμα

Αφού υποβάλλετε την αίτηση εγγραφής, ο διαχειριστής του ιστότοπου θα εγκρίνει την εγγραφή σας (είναι ένα απαραίτητο βήμα για να διασφαλίσουμε την πρόσβαση αποκλειστικά σ’ εσάς), οπότε και θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Πλέον θα μπορείτε να συνδεθείτε επιλέγοντας “Σύνδεση” από το μενού και πληκτρολογώντας όνομα χρήστη (username) και κωδικό (password) και πατώντας το κουμπί Σύνδεση.
Σας προτείνουμε να κλικάρετε την επιλογή “Θέλω να παραμείνω συνδεδεμένος” για να μην χρειάζετε να θυμάστε κάθε φορά τον κωδικό σας.

Πλέον, στο μενού θα εμφανίζεται, το νέο πεδίο, ο “Χώρος Μελών“.

Comments are closed.